AWESOME

OLOFSSON

Filmtips! – American Assassin

apr 15, 2023

Fantastiska skådespelare

American Assassin är en film som verkligen lever upp till förväntningarna för en actionfilm. Dylan O’Brien imponerar verkligen som Mitch Rapp och visar upp en stor skådespelartalang. Han förmedlar verkligen Mitchs känslor av sorg och hämndbegär på ett trovärdigt sätt, och samtidigt har han också förmågan att visa upp Mitchs skicklighet som agent och hans självsäkerhet när han arbetar för CIA.

Men det är inte bara O’Briens prestation som gör att filmen sticker ut. Hela produktionen är imponerande. Actionsekvenserna är otroligt välchoreograferade och filmens regissör, Michael Cuesta, visar upp en förmåga att skapa spänning och dramatik som håller tittaren på helspänn från början till slut.

Spännande skildring

En annan sak som jag uppskattade med American Assassin var hur filmen inte räddades för att ta upp viktiga ämnen och moraliska dilemman. Filmens skildring av terrorism och CIA:s arbete mot den är högaktuell och ger en intressant inblick i de politiska och sociala spänningar som finns i Mellanöstern idag.

Men det är inte bara de stora temana som gör American Assassin till en imponerande film. De mindre detaljerna i filmen visar också på en noggrannhet och känsla för realism. Mitchs träning för att bli en agent, till exempel, visar upp en respekt för CIA:s rigorösa träningsprogram och hur tufft det kan vara att bli en agent.

Mina tankar kring filmen

Men samtidigt som American Assassin har mycket att erbjuda så kan jag också förstå att vissa tittare kanske blir avskräckta av filmens våldsamma och intensiva actionsekvenser. Det är en film som definitivt inte är lämplig för yngre tittare, och det är också viktigt att påpeka att filmen kan vara triggande för vissa tittare på grund av dess teman och karaktärsutveckling.

Sammanfattningsvis är American Assassin en imponerande film som rekommenderas för alla som gillar actionfilmer. Filmen har mycket att erbjuda, från spännande actionsekvenser till en engagerande historia och en stark skådespelarprestation från Dylan O’Brien. Men det är också en film som kräver en viss mognad från tittaren, och som kan vara avskräckande för vissa tittare på grund av dess intensiva och våldsamma scener.

Fantastiske Olofsson

En entusiastisk gamer som älskar att spendera sin fritid med spel och i goda vänners lag. Samlare av roliga prylar och teknikgadgets. Ständigt på jakt efter de senaste trenderna och är inte rädd för att prova nya saker. Även lite intresserad av heminredning.

Matlagning är även en stor passoin, gillar att experimentera med olika recept och ingredienser för att skapa smakfulla måltider för sig själv och sina vänner. Han har också ett öga för design och är duktig på att skapa vackra och unika matpresentationer.

Sök och du skal finna